061211777
Telecentru
060132222
CIOCANA
061211777
Telecentru
060132222
Ciocana
bridgestone_anvelopepirelli_anvelopeplatin_anvelopecontinental_anveloperiken_anvelopegood-year_anvelopemichelin_anvelopehankook_anvelopetracmax_anvelope

Hankook - Din inima Coreei către drumurile lumii: Povestea anvelopelor de încredere

Ce trebuie să știți despre Anvelopele Hankook:

  • Hankook a fost fondată în 1941 în Seul, Coreea de Sud, subliniind astfel mândria națională și angajamentul brandului față de calitate și inovație.

  • Hankook este cunoscut pentru introducerea tehnologiei Kontrol, care îmbunătățește experiența de conducere prin oferirea unui control superior, confort și siguranță.

Istoria brandului Hankook

Fondată în 1941 sub numele de Chosun Tire Company, Hankook Tire & Technology este astăzi unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial. Compania, care și-a schimbat numele în Hankook în 1968, a fost creată de Jae Hun Chung's family în Seul, Coreea de Sud. "Hankook" înseamnă "Coreea de Sud" în coreeană, subliniind astfel mândria națională și angajamentul brandului față de calitate și inovație.

Inovațiile Hankook

Hankook s-a remarcat prin introducerea unor tehnologii inovatoare în producția de anvelope. A dezvoltat tehnologia Kontrol, o filosofie de inginerie care se concentrează pe interacțiunea dintre șofer, vehicul și drum. Aceasta a permis crearea de anvelope care îmbunătățesc experiența de conducere prin oferirea unui control superior, confort și siguranță.

Avantajele anvelopelor Hankook

Anvelopele Hankook sunt apreciate pentru calitatea lor excepțională, durabilitate și performanță. Acestea sunt concepute pentru a oferi o aderență excelentă, indiferent de condițiile de drum sau de vreme. Hankook produce o gamă largă de anvelope, de la cele pentru vehicule de pasageri și SUV-uri, la cele pentru camioane grele, oferind soluții pentru toate nevoile de mobilitate.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale anvelopelor Hankook este angajamentul lor pentru sustenabilitate. Compania investește în mod constant în cercetare și dezvoltare pentru a produce anvelope mai eficiente din punct de vedere energetic și cu un impact mai redus asupra mediului.

Concluzie

Datorită angajamentului său față de calitate, inovație și sustenabilitate, Hankook a reușit să devină un lider recunoscut în industria anvelopelor. Cu o gamă largă de anvelope care satisfac o varietate de nevoi de mobilitate, Hankook continuă să ofere soluții de anvelope de înaltă calitate pentru șoferi din întreaga lume.