060132222
CIOCANA
068717777
Telecentru
060132222
Ciocana
068717777
Telecentru
bridgestone_anvelopepirelli_anvelopeplatin_anvelopecontinental_anveloperiken_anvelopegood-year_anvelopemichelin_anvelopehankook_anvelopetracmax_anvelope

Pirelli - Puterea nu înseamnă nimic fără control

Ce trebuie să știi despre Anvelopele Pirelli:

  • Fondată în Milano, Italia, în 1872 de Giovanni Battista Pirelli

  • Pirelli este unul dintre liderii mondiali în producția de anvelope de înaltă performanță

Descriere

Pirelli este un nume renumit în industria anvelopelor, sinonim cu calitatea, performanța și stilul italian inconfundabil. Compania este specializată în producția de anvelope de înaltă performanță, concepute pentru a oferi o experiență de conducere imbatabilă, indiferent de condițiile de drum.

Istoria brandului

Giovanni Battista Pirelli a fondat Pirelli & C. în 1872 la Milano, cu accentul pus pe producția de articole de cauciuc. Într-un timp scurt, Pirelli a început să se diversifice, intrând în producția de anvelope în 1890 și înființându-și prima filială în străinătate în Spania în 1902.

Cea mai mare realizare a companiei în acea perioadă a fost dezvoltarea anvelopei „Ercole”, o inovație care a transformat industria și care a stabilit Pirelli ca un lider global în anvelope.

Avantajele Pirelli

Anvelopele Pirelli se disting prin calitatea superioară și durabilitatea lor. Acestea sunt concepute pentru a oferi o performanță excepțională, cu o aderență excelentă pe toate suprafețele și în toate condițiile meteorologice. În plus, ele sunt rezistente la uzură și au un zgomot redus, oferind o experiență de condus confortabilă și plăcută.

Calitatea superioară a anvelopelor Pirelli este rezultatul unei cercetări și dezvoltări extinse. Compania investește constant în noi tehnologii și metode de producție pentru a se asigura că produsele sale rămân în fruntea industriei.

Inovațiile Pirelli

Pirelli este cunoscută pentru angajamentul său față de inovație. A fost prima companie care a introdus conceptul de "anvelope sezoniere", care permite vehiculelor să se adapteze la schimbările condițiilor meteorologice. Pirelli a introdus, de asemenea, anvelopa P Zero, care a devenit standardul în anvelopele de înaltă performanță.

În prezent, Pirelli este concentrată pe dezvoltarea anvelopelor "verzi", care reduc consumul de combustibil și emisiile de CO2. Compania este, de asemenea, pionieră în dezvoltarea "anvelopelor inteligente", care folosesc senzori pentru a monitoriza condițiile de drum și a adapta performanța în funcție de acestea.

Concluzie

Cu o istorie care se întinde pe mai bine de un secol și jumătate, Pirelli a demonstrat în mod constant dedicarea sa pentru calitate, performanță și inovație. Compania continuă să conducă industria anvelopelor cu produse care stabilesc standardele în ceea ce privește siguranța, durabilitatea și eficiența. Indiferent de vehicul sau condițiile de drum, alegerea anvelopelor Pirelli înseamnă alegerea unui angajament dovedit pentru excelență și un angajament de a merge mai departe. Fie că vă interesează performanța, durabilitatea sau sustenabilitatea, Pirelli are o anvelopă care să vă satisfacă nevoile.