061211777
Telecentru
060132222
CIOCANA
061211777
Telecentru
060132222
Ciocana
bridgestone_anvelopepirelli_anvelopeplatin_anvelopecontinental_anveloperiken_anvelopegood-year_anvelopemichelin_anvelopehankook_anvelopetracmax_anvelope

Senzori de presiune pentru roțile automobilului dumneavoastră

Acum la Pneu.md puteți procura și senzori de presiune pentru roți. Noi facem tot posibilul pentru a vă pune la dispoziție cele mai bune și calitative produse la un preț echitabil și avantajos. 

La noi găsiți senzorii brandului Platin și le puteți achiziționa în magazinul Pneu.md de pe strada Miorița 3. De asemenea ne puteți contacta la nr +373 68 717 777 sau puteți solicita un apel pentru a vă consulta cu un specialist referitor la ce senzor este mai bun pentru dumneavoastră. 

Senzori de presiune - pentru ce aveți nevoie și cum funcționează 

Siguranța pe drum

Deținătorii de automobile trebuie să știe că roțile trebuie să fie umflate la o anumită presiune iar dacă ea scade mai jos de norma permisă atunci există riscul de a pierde controlul asupra automobilului și drept consecință șoferul poate nimeri în accident.

Din acest motiv din 2014 toate automobilele sunt dotate cu senzori care semnalează șoferilor dacă presiunea scade sub nivelul necesar. Însă acești senzori se strică. În astfel de cazuri trebuie procurați și instalați senzori noi.

Tipuri de senzori de presiune

Senzori Activi - sunt mai preciși deoarece sunt instalați direct în valva roții sau în jantă și transmit direct către calculatorul automobilului presiunea precisă din toate anvelopele.

Senzori Pasivi - aici merge vorba despre un mecanism de depistare a presiunii prin senzorul ABS al automobilului. Din cauza schimbărilor presiunii se schimbă și diametrul roții care influențează metoda în care frânează automobilul. Astfel senzorul ABS depistează că este o problemă cu presiunea dar nu poate indica cu cât concret a scăzut.

Dacă aveți întrebări suplimentare în privința senzorilor de presiune sau orice legat de anvelope atunci vă îndemnăm să vă adresați la specialiștii noștri.